In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste blonde WAGS op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Nicolai Jorgensen en de vriendin van Nicolas Tagliafico in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Theresa Kofoed, de knappe vrouw van Nicolai Jorgensen

Theresa Kofoed. De mooiste spelersvrouw van Denemarken! Feyenoord spits Nicolai Jorgensen heeft het geluk haar zijn vrouw te mogen noemen. Het stel is bij samen sinds 2013 en gaf elkaar het jawoord in 2017.

4

Beau de Boer de knappe vriendin van Calvin Stengs

Wij stellen aan je voor: Beau de Boer. Dochter van Frank de Boer en de vriendin van AZ aanvaller Calvin Stengs. Dat deze jongste telg uit het gezin De Boer fanatiek sporter is zal je niet vreemd in de oren klinken. Haar vader, één van de beste verdedigers die Nederlands ooit heeft voortgebracht. En haar vriend, één van de grootste talenten momenteel op de Nederlandse velden.

3

Wanda Nara de vrouw van Mauro Icardi

Heeft deze WAG nog een introductie nodig? Wanda Nara, welke voetbal liefhebber heeft nog nooit een verhaal over haar gelezen. Deze dame is natuurlijk niet alleen de vrouw, maar ook de zaakwaarnemer van Icardi.

2

Shakira de wereldberoemde vriendin van Gerard Pique

Wij denken niet dat deze WAG nog enige introductie nodig heeft. We hebben het hier dan ook niet over de eerste beste WAG. Nee we hebben het over Shakira! De wereldberoemde Colombiaanse zangeres die doorbrak met Whenever Wherever. Nu Shakira niet het enige beroemde lid van haar gezin. Ze is namelijk getrouwd met Barcelona ster Gerard Pique.

1

Mikky Kiemeney, vriendin van Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney groeide op in een dorpje vlakbij Tilburg en komt uit een sportieve familie. Haar vader en broers zijn fanatieke voetbalfans en de moeder van Mikky Kiemeney geeft hockeytraining. Het is dus ook niet verwonderlijk dat Mikky Kiemeney al op jonge leeftijd begon met hockeyen en het zelfs tot het hoogste niveau in Nederland heeft geschopt.

De Instagram-accounts van de Top 5 blonde WAGS

Theresa Kofoed
Beau de Boer
Wanda Nara
Shakira
Mikky Kiemeney

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier.