In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste Braziliaanse WAGS op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Roberto Firmino en de vriendin van Arthur Melo in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Clarice Alves is de beeldschone vrouw van Marcelo

De top 5 van deze week wordt afgesloten door niemand minder dan Clarice Alves. Dit is de prachtige Braziliaanse vrouw van Real Madrid verdediger Marcelo. Dit koppel kent elkaar al sinds hun tiener jaren en gaven elkaar in 2008 uiteindelijk het ja-woord. Samen hebben ze twee zoons gekregen, Enzo en Liam. Samen genieten ze enorm van elkaar als gezin. Zo gaan ze bijvoorbeeld graag een dag naar het strand.

4

Keila Garcia de vriendin van Arthur Melo

Op de 4e plaats vinden we een oude bekende terug. Keila Garcia heeft namelijk al eerder in de top 5 van de week gestaan. De vriendin van FC Barcelona speler Arthur Melo is dan ook een prachtige verschijning. Arthur Melo en Keila Garcia houden hun privéleven graag uit de media. Gelukkig heeft Keila Garcia wel een Instagram pagina waarop ze haar leven deelt met haar volgers.

3

Larissa Pereira uit Brazilië is de vrouw van Roberto Firmino

Op plaats 3 staat deze week Larissa Pereira. De Braziliaanse WAG van Liverpool superster Roberto Firmino. Larissa is een ondernemend type, zo heeft ze haar eigen kledingmerk opgestart. Naast druk te zijn met ondernemen heeft Larissa ook haar handen vol aan hun twee dochters. Instagram is een belangrijk medium voor Larissa. Ze stopt hier dan ook veel tijd in, wat resulteert in meer dan 500.000 volgers.

2

Louise Ramos de knappe vrouw van Douglas Costa

Op plek 2 vinden we een WAG die nog niet eerder in de top 5 van de week heeft gestaan. We hebben het over niemand minder dan Louise Ramos, de beeldschone vrouw van Juventus speler Douglas Costa. Dit Braziliaanse stel is woonachtig in Turijn samen met hun twee kinderen. In 2014 besloot het stel te trouwen, nadat zij al vele jaren bij elkaar waren.

1

Maria Julia Mazali de vriendin van Vinicius Junior

De 1e plaats van deze week wordt ingenomen door Maria Julia Mazali! Dit is de prachtige Braziliaanse vriendin van Real Madrid aanvaller Vinicius Junior. In Brazilië werd Maria bekend door haar deelname aan de Braziliaanse versie van Ex On The Beach! Maria is zeer druk bezig met social media en is daarop actief als blogger. Haar Instagram pagina telt maar liefst een half miljoen volgers.

De Instagram-accounts van de top 5 Braziliaanse WAGS

Clarice Alves
Keila Garcia
Larissa Pereira
Louise Ramos
Maria Julia Mazali

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier