In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van onze top 5 Eredivisie WAGS! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Daley Blind en de vriendin van Nicolas Tagliafico in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Kira Winona, de knappe Duitse vriendin van David Neres

“I’m David Neres. Come to me.” Dit is de legendarische zin waarmee David Neres, Kira Winona heeft versierd. Toen David naar Ajax kwam was hij nog vrijgezel. Maar als snel liet David zijn oog op Kira vallen en maakte hij zijn move met zijn legendarische openingszin.

4

Caro Calvagni de vriendin van Nicolas Tagliafico

Deze Argentijnse schoonheid staat aan de zijde van Ajax verdediger Tagliafico. Geboren op 10-08-88 in Monte Grande, Argentinië. Op dit moment wonen Caro en Nicolas in Amsterdam. Caro verdiend haar geld op dit moment als model. Ook is ze erg actief op social media en heeft ze ruim 180.000 volgers op Instagram.

3

Theresa Kofoed de Deense schoonheid van Nicolai Jorgensen

De mooiste spelersvrouw van Denemarken! Feyenoord spits Nicolai Jorgensen heeft het geluk haar zijn vrouw te mogen noemen. Het stel is bij samen sinds 2013 en gaf elkaar het jawoord in 2017.

2

Martine van Duijvenbode de prachtige vriendin van Jan-Arie van der Heijden

Deze prachtige verschijning is geen spelersvrouw die de hele dag thuis zit. Wanneer je haar Instagram pagina goed hebt bekeken, valt je natuurlijk op dat ze er op alle foto’s tiptop uitziet.
Het zal je dan dus ook niet verbazen dat deze blondine haar geld verdiend als model. Zo heeft ze onder andere shoots voor Nike, Porsche en O’Neill gedaan.

1

Candy-Rae Fleur Blind, de beeldschone vrouw van Daley Blind

Candy-Rae Fleur is knappe vrouw die aan de zijde van Daley Blind staat. Het stel is op 16 juni 2019 in het huwelijksbootje gestapt. Een aantal maanden later, namelijk op 1 oktober 2019 werd het stel ouders van hun zoon.

De Instagram-accounts van de Eredivisie WAGS

Kira Winona
Caro Calvagni
Theresa Kofoed
Martine van Duijvenbode
Candy-Rae Fleur Blind

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier