In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste WAGS van Feyenoord! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Nicolai Jorgensen en de vriendin van Nick Marsman in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Theresa Kofoed, de knappe vrouw van Nicolai Jorgensen

We sluiten de top 5 van deze week af met niemand minder dan Theresa Kofoed, de vrouw van Nicolai Jorgensen. Theresa Kofoed is één van de bekendste Deense WAGS op dit moment. In het verleden nam Theresa Kofoed deel aan een reality show op de Deense televisie. In 2013 kreeg ze een relatie met de spits van Feyenoord en in 2017 stapte het stel in het huwelijksbootje. Eind 2019 werd het koppel voor het eerst ouders van hun zoontje Vincent.

4

Eva Strijers is de knappe vriendin van Justin Bijlow

Op de 4e plaats van deze week staat Eva Strijers, de prachtige vriendin van Feyenoord doelman Justin Bijlow. Het zal je niet verbazen, maar Eva Strijers is model van beroep. Mede vanwege haar werk komt ze op veel plekken over de hele wereld. Haar relatie met Justin Bijlow is nog redelijk pril te noemen. Het stel houdt ervan om als ze vrij zijn heerlijk samen op vakantie te gaan. Het bewijs hiervan kan je terugvinden op de Instagram pagina van Eva Strijers!

3

Camee Remak is de leuke vriendin Sven van Beek

Op plaats 3 vinden we Camee Remak terug, zij is de knappe vriendin van Sven van Beek. Camee Remak en Sven van Beek zijn al heel wat jaartjes bij elkaar. Kinderen heeft het stel nog niet. Samen wonen ze in Rotterdam, dit maakt het makkelijk voor Sven van Beek om naar zijn club Feyenoord te gaan. Camee Remak is een slimme dame en studeerde Business Administration – International Management. Tegenwoordig werkt ze voor één van de bekendste drankmerken, namelijk Bacardi.

2

Martine van Duijvenbode is de leuke vriendin van Jan-Arie van der Heijden

De 2e plaats van deze week wordt ingenomen door niemand minder dan Martine van Duijvenbode, de prachtige vriendin van Feyenoord verdediger Jan-Arie van der Heijden. Deze prachtige blondine is een professioneel model. Na het zien van haar foto’s zul je absoluut begrijpen waarom. Martine van Duijvenbode stond al voor diverse grote merken model. Dan hebben we het over merken als Porsche, Nike en O’Neill. Martine van Duijvenbode en Jan-Arie van der Heijden zijn de ouders van zoontje Tygo.

1

Nathalie den Dekker is de vriendin van Nick Marsman

Op plaats 1 staat deze week de prachtige Nathalie den Dekker, de vriendin van doelman Nick Marsman. Nathalie den Dekker kreeg in Nederland naamsbekendheid vanwege het winnen van de Miss Nederland verkiezingen in 2012. Naast haar modellenwerk is de vriendin van Nick Marsman werkzaam als tv presentatrice bij RTL! In 2019 werden Nick Marsman en Nathalie den Dekker ouders van hun eerste kindje.

De Instagram-accounts van de top 5 Feyenoord WAGS

Theresa Kofoed
Eva Strijers
Camee Remak
Martine van Duijvenbode
Nathalie den Dekker

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier