In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste Franse WAGS op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Antoine Griezmann en de vriendin van Raphael Varane in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Erika Choperena de vrouw van Antoine Griezmann

Op de 5e en laatste plaats van deze week vinden we Erika Choperena. De knappe vrouw van FC Barcelona aanvaller Antoine Griezmann. Dit Franse stel is al sinds 2011 bij elkaar. In 2016 werd hun eerste kindje geboren en in 2017 gaven Erika Choperena en Antoine Griezmann elkaar het jawoord. Tegenwoordig is het stel woonachtig in het prachtige Barcelona. Antoine Griezmann speelt namelijk sinds kort voor FC Barcelona.

4

Marylou Sidibe is de exotische vrouw van Moussa Sissoko

Marylou Sidibe is voor vele een vrij onbekende WAG. Deze Franse schoonheid is getrouwd met Tottenham Hotspur speler Moussa Sissoko. Deze sportieve dame is werkzaam als fitness instructrice. Zo kan je via haar website zelfs personal training aanvragen. Op haar Instagram showt ze ook graag haar prachtige lichaam.

3

Camille Tytgat de bloedmooie vrouw van Raphael Varane

Op de 3e plaats van deze week komen we Camille Tytgat tegen. Camille Tytgat is de beeldschone vrouw van Real Madrid verdediger Raphael Varane. Dit Franse koppel kent elkaar al sinds hun middelbare schooltijd, en het was toen liefde op het eerste gezicht. Ze zijn de trotse ouders van hun prachtige zoontje. De schijnwerpers probeert Camille Tytgat zoveel mogelijk te mijden. Ze geeft dan ook amper interviews. Wel is ze fanatiek supporter van haar man en zijn team.

2

Lina Gameiro de knappe Franse vrouw van Kevin Gameiro

Lina Gameiro staat op de 2e plaats van deze top 5. Zij is de prachtige vrouw van Valencia spits Kevin Gameiro. Dit in 2017 getrouwde stel is dolgelukkig samen met hun twéé zoontjes. Lina Gameiro verschijnt niet veel in de media. Maar deze WAG mag je absoluut niet missen. Bekijk haar foto’s daarom snel in deze top 5!

1

Marine Lloris is de vrouw van Hugo Lloris

Op de 1e plaats van deze week staat Marine Lloris, de vrouw van Tottenham Hotspur keeper Hugo Lloris. Dit Franse stel bezegelde hun liefde in 2012 door elkaar het ja-woord te geven. Deze WAG zit absoluut niet stil, zo heeft ze haar eigen kleding bedrijf. Één van haar klanten is actrice Jessica Alba.

De Instagram-accounts van de top 5 Franse WAGS

Erika Choperena
Marylou Sidibe
Camille Tytgat
Lina Gameiro
Marine Lloris

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier