In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste WAGS van Inter Milaan! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Stefano Sensi en de vriendin van Lautaro Martinez in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Barbora Hrončeková de knappe vriendin van Milan Škriniar

Barbora Hrončeková sluit de top 5 van deze week af. Barbora Hrončeková is de knappe vriendin van Milan Škriniar. Milan Škriniar en dit prachtige Slowaakse model vormen sinds 2016 een stel. In de mode stad Milaan voelt Barbora Hrončeková zich helemaal thuis. Ze is in haar dagelijks leven ontzettend veel met mode en kleding bezig. Dus in Milaan is ze perfect op haar plek. Barbora Hrončeková stond zelf ook model voor enkele grote merken.

4

Silvia Di Vincenzo de vrouw van Matteo Politano

Op plaats 4 vinden we een oude bekende terug. Silvia Di Vincenzo stond namelijk al eens in de top 5 van mooiste Italiaanse WAGS. Maar ook in deze top 5 hoort ze zeker thuis. Silvia Di Vincenzo is de prachtige vriendin van Matteo Politano! Dit Italiaanse stel is al sinds hun tienerjaren een koppel. In 2018 gaven ze elkaar het ja-woord.Silvia Di Vincenzo is een bijzonder slimme dame, ze is namelijk afgestudeerd biomedische wetenschapper. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze knappe WAG? Bekijk dan snel al haar foto’s!

3

Doina Turcanu de bloedmooie vriendin van Stefan de Vrij

De 3e plaats van deze week wordt ingenomen door Doina Turcanu, de vriendin van Stefan de Vrij. Doina Turcanu is half Italiaans en half Moldavisch. Dit leuke stel kent elkaar sinds 2017. De twee houden ervan om heerlijk samen op vakantie te gaan. Zon vakanties doen het goed bij Doina Turcanu en Stefan de Vrij. Maar ook van een beetje cultuur snuiven zijn de twee niet vies. Zo bezochten ze bijvoorbeeld het prachtige Petra in Jordanië.

2

Giulia Amodio de knappe vriendin van Stefano Sensi

Op de 2e plaats van deze top 5 vinden we Giulia Amodio, de prachtige vriendin van Stefano Sensi. Deze knappe Italiaanse brunette is erg ondernemend. Zo is werkzaam en influencer en zelfstandig ondernemer. Giulia Amodio runt haar eigen kledingbedrijf wat gespecialiseerd is in badpakken en bikini’s. Op haar eigen Instagram pagina poseert Giulia regelmatig in een bikini van eigen makelij. En we moeten eerlijk toegeven, het misstaat haar niet! Benieuwd geworden naar deze knappe WAG? Klik dan snel verder om al haar foto’s te bekijken!

1

Augstina Gandolfo de prachtige vriendin van Lautaro Martinez

Op de 1e plaats van deze week staat Augstina Gandolfo, de vriendin van Lautaro Martinez. Deze schoonheid is van Argentijnse komaf. Augstina Gandolfo is actief als influencer. Vanuit haar woonplaats Milaan houdt ze haar Instagram pagina bij. Deze staat bomvol met sexy foto’s en foto’s samen met haar liefje Lautaro Martinez. De Instagram pagina van Augstina Gandolfo telt maar liefst 280.000 volgers!

De Instagram-accounts van de top 5 Inter Milaan WAGS

Augstina Gandolfo
Giulia Amodio
Doina Turcanu
Silvia Di Vincenzo
Barbora Hrončeková

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier