In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste Italiaanse WAGS op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Stefano Sensi en de vriendin van Daniele Rugani in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Miriam Sette de mooie vriendin van Leonardo Spinazzola

We sluiten de top 5 van deze week af met Miriam Sette, de knappe vriendin van Leonardo Spinazzola. Miriam heeft politicologie gestudeerd. Of ze ook werkzaam is in die richting weten wij niet. Dit Italiaanse stel heeft samen een zoontje. Samen woont dit gezin in Rome, de hoofdstad van Italië. De vriend van Mariam Sette is hier speler van AS Roma!

4

Martina Zanga de mooie vriendin van Andrea Conti

Op de 4e plaats van deze top 5 vinden we Martina Zanga. Zij is de prachtige vriendin van Andrea Conti. Dit Italiaanse stel is momenteel woonachtig in Milaan. Hier speelt Andrea Conti voor het grote AC Milan! Momenteel is Martina Zanga is verwachting van hun eerste kindje. Op Instagram laat ze op veel foto’s trots haar zwangere buik zien.

3

Silvia Di Vincenzo de vrouw van Matteo Politano

De 3e plaats van deze week word ingenomen door Silvia Di Vincenzo. Dit is de prachtige vrouw van kersverse Napoli aankoop Matteo Politano! Deze Italiaanse WAG heeft haar universitaire studie in biomedische wetenschappen afgerond. En sinds kort zijn de naar Napels verhuisd omdat Politano nu onder contract staat bij Napoli.

2

Michela Persico de mooie vriendin van Daniele Rugani

Op plaats 2 van deze week vinden we de vriendin van Daniele Rugani terug. Namelijk Michela Persico. In Italië is Michela een bekend gezicht op televisie. Ze presenteert daar namelijk de Italiaanse versie van Match of the Day. Daarnaast is ze nog werkzaam als journaliste. Deze schoonheid is enorm populair in Italië en ook op social media weet men haar te vinden. Ze heeft inmiddels meer dan een half miljoen volgers.

1

Giulia Amodio de knappe vriendin van Stefano Sensi

Deze week vinden we op de 1e plaats Giulia Amodio, de beeldschone vriendin van Internazionale speler Stefano Sensi. Giulia Amodio is zeer ambitieus en heeft haar eigen kledingmerk opgestart. Ze verkoopt voornamelijk badkleding. Op haar Instagram zie je veel foto’s van haar in haar eigen bikini’s. Haar Instagram pagina heeft inmiddels als meer dan 125.000 volgers.

De Instagram-accounts van de top 5 Italiaanse WAGS

Miriam Sette
Martina Zanga
Silvia Di Vincenzo
Michela Persico
Giulia Amodio

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier