In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste Juventus WAGS! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Sami Khedira en de vriendin van Matthijs de Ligt in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Michela Persico de mooie vriendin van Daniele Rugani

Op de laatste plaats van deze top 5 staat Michela Persico. Michela Persico is de prachtige vriendin van Daniele Rugani. Deze Italiaanse schoonheid is een bekend gezicht op de Italiaanse tv. Ze presenteert namelijk de Italiaanse versie van Match of the Day. Naast haar werk voor de Italiaanse televisie heeft Michela Persico ook haar eigen badkleding merk. Hierin poseert ze zelf maar al te graag op haar eigen Instagram pagina.

4

Annekee Molenaar de beeldschone vriendin van Matthijs de Ligt

Op plaats 4 staat niemand minder dan Annekee Molenaar. De knappe vriendin van Nederlands trots, Matthijs de Ligt. Dit nog jonge succesvolle stel woont samen in Turijn. Matthijs speelt hier voor Juventus en Annekee Molenaar werkt hier hard aan haar modellen carrière. Annekee Molenaar is de dochter van oud voetballer Keje Molenaar, hij stond tussen 1984 en 1989 onder contract bij Ajax.

3

Louise Ramos de knappe vrouw van Douglas Costa

Op plaats drie vinden we Louise Ramos terug, dit is de prachtige vrouw van Douglas Costa. Louise Ramos stond al eens eerder in de top 5, toen waren het de 5 mooiste Braziliaanse WAGS. Dit Braziliaanse stel stapte in 2014 in het huwelijksbootje. Samen hebben ze twee kinderen gekregen. Louise Ramos is redelijk actief op Instagram en heeft z’n 36.000 volgers.

2

Lena Gercke de prachtige vriendin van Sami Khedira

Lena Gercke staat op de tweede plaats van deze top 5. Zij is de beeldschone Duitse vriendin van Sami Khedira. Lena Gercke is een zeer succesvol model en heeft voor grote merken model gestaan. Naast haar modellen werk is Lena ook werkzaam als televisie presentatrice. Ook is ze zeer ondernemend en heeft ze haar eigen kledingmerk opgestart.

1

Georgina Rodriguez de knappe vriendin van Cristiano Ronaldo

De top 5 wordt deze week aangevoerd door niemand minder dan de vriendin van Cristiano Ronaldo, namelijk Georgina Rodriquez. Deze Spaans-Argentijnse WAG is sinds 2016 de vriendin van Cristiano Ronaldo. Ze heeft samen met Ronaldo een dochtertje. Daarnaast heeft Cristiano drie kinderen van andere vrouwen. Georgina Rodriguez is enorm populair op Instagram. Haar pagina telt 17 miljoen volgers.

De Instagram-accounts van de top 5 Juventus WAGS

Georgina Rodriguez
Lena Gercke
Louise Ramos
Annekee Molenaar
Michela Persico

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier