In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste WAGS uit de LaLiga! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van James Rodriguez en de vriendin van Oliver Torres in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Alice Campello de vrouw van Alvaro Morata

De top 5 van deze week sluiten we af met niemand minder dan Alice Campello! Dit is de beeldschone vrouw van Atletico Madrid spit Alvaro Morata. Dit Spaanse stel stapte in 2017 in het huwelijksbootje. Hierna werden zij de trotse ouders van de tweeling Leonardo en Alessandro. Naast het zorgen voor haar twee kinderen is Alice Campello ook nog werkzaam als professioneel model en daarnaast heeft ze nog haar eigen fashion brand opgezet. Bekijk nu snel alle foto’s van ALice Campello, want die mogen je absoluut niet ontgaan.

4

Patricia Noarbe is de beeldschone vriendin van Marcos Llorente

Op plaats 4 staat Patricia Noarbe, de knappe vriendin van Marcos Llorente. Dit Spaanse stel is al sinds 2013 bij elkaar. Patricia Noarbe is in vergelijking met veel andere WAGS uit deze top 5 niet werkzaam als model. Ze is momenteel nog bezig haar studie rechten af te ronden. Mocht ze niet aan de bak komen als advocaat dan kan ze altijd nog model worden, want de looks heeft ze absoluut.

3

Keila Garcia de vriendin van Arthur Melo

Op plaats 3 staat een WAG die al regelmatig is de top 5 heeft gestaan. Keila Garcia de vriendin van FC Barcelona speler Arthur Melo is dan ook één van de mooiste WAGS van dit moment. Dit Braziliaanse stel probeert hun privé leven zoveel mogelijk uit de media te houden en zijn dus zeer gesteld op hun privacy. Op Keila haar Instagram pagina laat ze toch regelmatig een beeld van haar leven zien. Zo te zien genieten ze enorm van elkaar en met elkaar. Bekijk snel alle foto’s van deze prachtige WAG!

2

Patrícia Gómez de beeldschone vriendin van Oliver Torres

De tweede plaats van deze week wordt ingenomen door Patrícia Gómez, de beeldschone vriendin van Sevilla speler Oliver Torres. Net zoals de nr 1 van deze week is Patrícia Gómez werkzaam als professioneel model. Naast haar modellen werk is ze zeer actief op social media. Hierop deelt ze graag het leven met de rest van de wereld. Patrícia Gómez is erg sportief en is dan ook vaak in de gym te vinden. Dit alles resulteert in een lichaam om van te dromen!

1

Shannon de Lima is de vriendin van James Rodriguez

De top 5 van deze week wordt aangevoerd door Shannon de Lima, de prachtige vriendin van Real Madrid middenvelder James Rodriquez. Deze prachtige WAG is afkomstig uit Venezuela en is werkzaam als professioneel model. En wanneer je de foto’s van Shannon de Lima ziet dan weet je waarom. Voordat Shannon de Lima een relatie kreeg met James Rodriquez was ze getrouwd met zanger en acteur Marc Anthony.

De Instagram-accounts van de top 5 LaLiga WAGS

Alice Campello
Patricia Noarbe
Keila Garcia
Patrícia Gómez
Shannon de Lima

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier