In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste Napoli WAGS op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Arkadiusz Milik en de vriendin van David Ospina in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Laura Slowiak de prachtige vrouw van Piotr Zieliński

We sluiten de top 5 van deze week af met niemand minder dan Laura Slowiak. Deze knappe Poolse WAG is de vrouw van Piotr Zieliński. In 2019 gaven Laura en Piotr elkaar het jawoord en vanaf dat moment gaat Laura door het leven als Laura Zielińska. Op haar Instagram pagina geeft ze haar volgers een mooie inkijk in haar leven. Zo gaan ze vaak op reis en houden ze enorm van uitgebreid uit eten gaan.

4

Daniela Nizlova is de prachtige Slowaakse vriendin van Stanislav Lobotka

Op de 4e plek van deze week vinden we Daniela Nizlova terug. Zij is de vriendin van Stanislav Lobotka. Daniela Nizlova is in haar thuisland een bekende zangeres en scoorde al enkele hits. Begin 2020 werden Stanislav en Daniela voor het eerst vader en moeder. Ben jij benieuwd naar deze bekende Slowaakse zangeres? Bekijk dan snel haar profielpagina!

3

Jessica Ziolek is de prachtige vriendin van Arkadiusz Milik

De 3e plaats van deze week wordt ingenomen door Jessica Ziolek, de beeldschone vriendin van Arkadiusz Milik. Deze Poolse schoonheid is ontzettend ondernemend. Net als vele andere WAGS is Jessica Ziolek een professioneel fotomodel. Daarnaast heeft ze haar eigen kledingmerk opgezet. Jessica Ziolek staat regelmatig model in het zelf ontworpen kleding.

2

Marta Ponsati is de prachtige Spaanse vriendin José Callejón

Niemand minder dan Marta Ponsati staat op de 2e plaats van deze week. Deze prachtige Spaanse WAG is de vriendin van Napoli aanvaller José Callejón. Marta Ponsati en José Callejón hebben samen twee kinderen en Marta Ponsati heeft nog een dochter uit een vorige relatie.

1

Debora Romano de beeldschone vriendin van doelman Alex Meret

Op de 1e plaats in de top 5 Napoli WAGS staat Debora Romano! Zij is de prachtige vriendin van de doelman van Napoli, namelijk Alex Meret. Debora Romano is van Italiaanse afkomst en verdiend haar geld als professioneel model. Om haar prachtige lichaam in shape te houden is ze veel in de gym te vinden. Bekijk deze mooie WAG nu snel!

De Instagram-accounts van de top 5 Napoli WAGS

Laura Slowiak
Daniela Nizlova
Jessica Ziolek
Marta Ponsati
Debora Romano

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier