In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste Paris Saint-Germain WAGS! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Marco Verratti en de vriendin van Julian Draxler in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Wanda Nara de vrouw van Mauro Icardi

De top 5 van deze week wordt afgesloten door niemand minder dan Wanda Nara, de vrouw van Mauro Icardi. Dit is absoluut de bekendste WAG van deze top 5. Over deze WAG kan absoluut een boek geschreven worden, zeker in combinatie met haar man Mauro Icardi. Naar de vrouw van, is Wanda Nara ook de zaakwaarnemer van Mauro. Dit zorgde voor de nodige problemen tijdens de contract onderhandelingen met Internazionale. Maar laten we niet teveel ingaan op de geschiedenis van Wanda Nara. Kijk maar gewoon snel naar haar prachtige foto’s!

4

Sethanie Taing is de knappe vriendin van Julian Draxler

De 4e plaats is deze week voor Sethanie Taing, zij is de prachtige vriendin van Duits international Julian Draxler. Sethanie Taing is een bekende choreograaf in Frankrijks en danst daarnaast ook nog professioneel. Sethanie Taing en Julian Draxler zijn sinds 2019 een stel. Voorheen had Julian Draxler een relatie met zijn jeugdliefde Lena Stiffel. Het stel was zelfs verloofd, maar heeft de bruiloft nooit gehaald.

3

Jessica Aidi de beeldschone vriendin van Marco Verratti

De 3e plaats van deze week wordt ingenomen door Jessica Aidi, de mooie vriendin van Italiaans voetballer Marco Verratti. Ook Jessica Aidi is werkzaam als professioneel model. Jessica en Marco kregen in 2019 een relatie, ze werden voor het eerst samen gezien tijdens de formule 1 race van Monaco. Daarna werden ze nogmaals samen gespot tijdens de Paris Fashion Week, waarna ze hun relatie bevestigden. Inmiddels staan er verschillende foto’s van hun samen op de Instagram pagina van Jessica Aidi.

2

Alicia Aylies de prachtige vriendin van Kylian Mbappe

Op plaats 2 vinden we Alicia Aylies. Zij is de beeldschone vriendin van superster Kylian Mbappe. Alicia Aylies is een professioneel model. In 2017 won ze de Miss France verkiezingen. Tijdens het WK 2018 in Rusland kwam de relatie van de twee aan het licht. Veel laat het stel niet los over hun relatie. We zullen Kylian Mbappe dan ook niet snel terugvinden op een foto op de Instagram pagina van Alicia Aylies.

1

Carol Cabrino is de bloedmooie vrouw van Marquinhos

De 1e plaats van deze week is voor Carol Cabrino, de prachtige vrouw van PSG verdediger Marquinhos. Dit Braziliaanse stel kwam met elkaar in contact via social media. In 2016 zijn deze twee tortelduifjes in het huwelijksbootje gestapt. Inmiddels hebben ze twee kinderen samen. Carol Cabrino werd is Brazilië bekend door deel te nemen aan de Braziliaanse versie van X-Factor.

De Instagram-accounts van de top 5 Paris Saint-Germain WAGS

Carol Cabrino
Alicia Aylies
Jessica Aidi
Sethanie Taing
Wanda Nara

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier