In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste Psv WAGS op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Steven Bergwijn en de vriendin van Jeroen Zoet in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Jolisa Janssen is de leuke vriendin van Jorrit Hendrix

We sluiten de top 5 van deze week af met Jolisa Janssen, de vriendin van Jorrit Hendrix. Dit gelukkige stel is al meer dan 8 jaar bij elkaar en hebben samen twee lieve kindjes. In 2020 willen Jorrit en Jolisa hun liefde bekronen door elkaar het ja-woord te geven.

4

Delisha is de super knappe vriendin van Donyell Malen

Delisha is en prachtige vriendin van Psv spits Donyell Malen. Waar het jaar voor Donyell super begon, en hij zelfs voor Oranje werd opgeroepen. Eindigde 2019 voor hem verschrikkelijk. Hij liep een ernstige knie blessure op die hem voor de rest van het seizoen aan de kant houdt. Helaas moeten we het dus ook zonder Donyell stellen op het aankomende EK. Laten we hopen dat Delisha goed voor Donyell zorgt zodat hij zo snel mogelijk weer op de veld staat.

3

Nikky Veenstra is de leuke vriendin van Ryan Thomas

Op plaats 3 vinden we een voor vele onbekende WAG. Op deze plaats staan namelijk Nikky Veenstra, de vriendin van Ryan Thomas. Deze Nieuw-Zeelander in dienst van Psv heeft het maar wat goed voor elkaar met deze Nederlandse schoonheid. Dit jonge stel is de trotse ouders van hun lieve dochtertje.

2

Rosanne Grasman, vriendin van Jeroen Zoet

Op de tweede plaats van deze week zien we Rosanne Grasman, de knappe vriendin van Psv keeper Jeroen Zoet. In 2019 kregen Jeroen en Rosanne hun eerste kindje, dochter Ches Evi. Rosanne is een ontzettende trotse moeder, wanneer we op haar Instagram kijken staat deze vol met foto’s van haar en haar dochtertje.

1

Chloé Jay Lois, vriendin van Steven Bergwijn

We hebben deze WAG nog niet voorbij zien komen in een top 5 van de week. Maar in de top 5 van deze week hoort ze absoluut op plaats 1! We hebben het over niemand minder dan Chloé Jay Lois de beeldschone vriendin van Steven Bergwijn. Dit gelukkige stel verwacht in 2020 hun eerste kindje.

De Instagram-accounts van de top 5 PSV WAGS

Jolisa Janssen
Delisha
Nikky Veenstra
Rosanne Grasman
Chloé Jay Lois

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier