In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste Real Madrid WAGS op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van James Rodriquez en de vriendin van Fede Valverde in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Maca Capilla de beeldschone vrouw van Lucas Vazquez

We sluiten de top 5 van deze week van met wederom een Argentijnse WAG. Maca Capilla, de beeldschone vrouw van Lucas Vazquez. Dit prachtige stel is al sinds hun tienerjaren bij elkaar en bekroonde hun liefde in 2017 door met elkaar te trouwen. In 2018 werden zij ook voor de eerste keer ouders van hun zoontje Luqui.

4

Mina Bonino is de vriendin van Fede Valverde

De prachtige Argentijnse schoonheid, Mina Bonino staat op plaats 4 van deze week. Mina Bonino is de vriendin van Real Madrid middenvelder Fede Valverde. Net als de vrouw van Sergio Ramos is Mina Bonino vaak op de Spaanse televisie te zien. Ze is namelijk journalist van beroep. Verder geniet ze heel erg van haar gezin en van de vele reizen die ze samen maken.

3

Pilar Rubio de beroemde Spaanse vrouw van Sergio Ramos

Op de 3e plaats in deze ranking vinden we waarschijnlijk de bekendste WAG uit deze top 5 terug. Hier staat namelijk Pilar Rubio! De vrouw van Sergio Ramos, één van de beste verdedigers van het afgelopen decennium. Dit gelukkige stel heeft drie kinderen. Niet alleen Sergio Ramos is vaak op de Spaanse televisie te zien, maar ook zijn vrouw Pilar Rubio. Ze is namelijk tv presentatrice op de Spaanse televisie.

2

Sara Salamo de vriendin van Isco Alarcon

Op plaats 2 vinden we de vriendin van Isco Alarcon terug. Sara Salamo om precies te zijn. Deze schoonheid is in eigen land niet alleen bekend vanwege haar relatie met de Real Madrid speler. Maar is in Spanje een gerespecteerd actrice. Dit Spaanse sterrenkoppel is dolgelukkig met elkaar en hun twéé kinderen.

1

Shannon de Lima is de prachtige vriendin van James Rodriguez

Deze week op de nr 1 plaats. Een prachtige Zuid-Amerikaanse WAG. Namelijk niemand minder dan Shannon de Lima. De beeldschone vriendin van Real Madrid middenvelder James Rodriguez. Shannon de Lima verdiend haar brood als model. En daar zijn wij maar wat blij mee. Want haar foto’s zijn werkelijk waar prachtig!

De Instagram-accounts van top 5 Real Madrid WAGS

Maca Capilla
Mina Bonino
Pilar Rubio
Sara Salamo
Shannon de Lima

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier