In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste Spaanse WAGS op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Marcos Llorente en de vriendin van Oliver Torres in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Patricia Noarbe is de beeldschone vriendin van Marcos Llorente

De top 5 van deze week wordt afgesloten door Patricia Noarbe, de vriendin van Marcos Llorente. Alhoewel Patricia een prachtige dame is om te zien, is ze geen model. Patricia is nog bezig met haar studie rechten. Daarnaast gaat ze wel heel graag op de foto. Dit plaatst ze allemaal op haar Instagram onder de naam: Paddy.8. Wacht niet langer en bekijk snel de foto’s van deze Spaanse schoonheid!

4

Patrícia Gómez de beeldschone vriendin van Oliver Torres

De 4e plaats van deze week wordt ingenomen door Patrícia Gómez. Dit is de beeldschone vriendin van Oliver Torres, speler van Sevilla FC. Net als Oliver Torres is Patrícia Gómez zeer sportief. Zo gaat ze graag naar het strand om te gaan surfen. Ook is ze regelmatig in de gym te vinden. Dit alles om haar lichaam is top conditie te houden. Want ja, ook Patrícia Gómez verdiend haar geld als model.

3

Patricia Morales de beeldschone vriendin van Inaki Williams

Op plaats 3 van deze week vinden we Patricia Morales terug. Dit is de beeldschone Spaanse vriendin van Inaki Williams. Deze Spaanse schoonheid is werkzaam als model. Na het bekijken van haar foto’s zul je begrijpen waarom. Op social media is Patricia Morales ook erg actief. En plaatst ze graag foto’s van zichzelf in bikini, om haar mooie lichaam te showen.

2

Nadia Aviles de prachtige vriendin van Denis Suarez

Nadia Aviles staat op de 2e plaats van deze top 5. Dit is de beeldschone vriendin van Denis Suarez. Oud speler van o.a. Barcelona en Arsenal. Nadia Aviles is net als vele andere WAGS model van beroep. Daarnaast is ze zeer actief op social media. En laat ze haar volgers graag foto’s van haar prachtige reizen zien.

1

Marta Diaz is de vriendin van Sergio Reguilon

Deze week staat op de 1e plaats niemand minder dan Marta Diaz, de vriendin van Sergio Reguilon. Marta is een bekende youtube ster en heeft maar liefst 2 miljoen volgers. Dit zou zomaar eens het Spaanse sterren koppel van de toekomst kunnen zijn!

De Instagram-accounts van de top 5 Spaanse WAGS

Patricia Noarbe
Patrícia Gómez
Patricia Morales
Nadia Aviles
Marta Diaz

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier