In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van mooiste sport babes op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Koen Verweij en de vriendin van Mart Lieder in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet in de top 5 sportbabes.

5

Wielren babe Puck Moonen

De top 5 van deze week wordt afgesloten door Nederlands mooiste wielren babe, Puck Moonen! De meeste van jullie zullen Puck al wel kennen. Aangezien ze een groot aantal volgers heeft op haar Instagram. En dit natuurlijk niet voor niets, Puck houdt er namelijk wel van om haar mannelijke volgers een beetje te teasen. Kijk snel verder naar alle sexy foto’s van Puck Moonen

4

Tess Wester kersvers wereldkampioen handbal

Tess Wester mag natuurlijk niet in de top 5 van deze week ontbreken. Deze blondine staat natuurlijk bekend vanwege haar ontiegelijke gedrevenheid tijdens de wedstrijden van haar team. Zo schreeuwt ze haar team naar de overwinning toe. In huize Wester heerst een echt topsport klimaat. Dit allemaal omdat Tess een relatie heeft met prof voetballer Mart Lieder. Toevallig ook nog eens de ex-vriend van Estavana Polman!

3

Schaats schoonheid Irene Schouten

Op plaats 3 het multi schaatstalent Irene Schouten. Deze prachtige blondine is actief op de langebaan, marathonschaatsen en op de inline skates. Daarnaast won ze een bronzen plak op de massa start bij de Olympische spelen van 2018. Naast haar sportieve prestaties is Irene ook nog eens een lust voor het oog. Kijk snel verder voor haar prachtige foto’s!

2

De prachtige oud hockeyster Ellen Hoog

Op plaats 2 in deze top 5 niemand minder dan Ellen Hoog! De inmiddels oud hockeyster werd in 2014 uitgeroepen tot beste speelster ter wereld! De prijzenkast van Hoog puilt ook uit met fantastische overwinningen. Zo heeft ze twéé gouden en één bronzen Olympische plak!

1

Schaats schoonheid Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is professioneel schaatser. Daarnaast heeft ze een relatie met tevens professioneel schaatser Koen Verweij. Jutta is wat ons betreft de allermooiste sportvrouw van ons land. In 2019 werden haar billen zelfs verkozen tot de mooiste van Nederland!

De Instagram-accounts van de top 5 sportbabes

Puck Moonen
Tess Wester
Irene Schouten
Ellen Hoog
Jutta Leerdam

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier