In de Top 5 van deze week hebben we een selectie gemaakt van de mooiste WAGS van oud Ajacieden op onze site! We kunnen alvast verklappen dat de vriendin van Frenkie de Jong en de vriendin van Davy Klaassen in deze lijst voorkomen! Scroll verder om erachter te komen welke WAG wij op nummer 1 hebben gezet.

5

Sofi Balbi de mooie vrouw van Luis Suarez

De 5e plaats is voor Sofi Balbi, de prachtige vrouw van Luis Suarez. Sofi Balbi en Luis Suarez kennen elkaar al vanaf hun jeugd. Een golddigger kan je Sofi Balbi dan ook absoluut niet noemen. Toen ze Luis Suarez leerde kennen was hij een straatveger in de hoofdstad van Uruguay. Maar de tijden zijn veranderd en tegenwoordig woont het stel met hun kinderen in een riante villa nabij Barcelona!

4

Annekee Molenaar is de ontzettend leuke vriendin van Matthijs de Ligt

Op plaats 4 staat Annekee Molenaar. Annekee Molenaar, de vriendin van Matthijs de Ligt stond vorige week ook al in de top 5. Maar ze mocht absoluut niet ontbreken in de top 5 WAGS van oud Ajacieden! Dit jonge model woont momenteel in Turijn samen met haar vriend Matthijs de Ligt. Vanuit hier werkt ze als professioneel fotomodel. Annekee Molenaar is ook goed bevriend met Mikky Kiemeney, de nummer 2 uit deze top 5!

3

Polly Parsons de beroemde vrouw van Thomas Vermaelen

Op plaats 3 van deze week staat Polly Parsons! Polly Parsons is de vrouw van Thomas Vermaelen. De vrouw van Thomas Vermaelen is een bekende Britse tv presentatrice. Polly Parsons was ook te zien in enkele Britse tv series. In 2017 stapte Thomas Vermaelen en Polly Parsons in het huwelijksbootje. Het stel heeft samen twee kinderen.

2

Mikky Kiemeney de beeldschone vriendin van Frenkie de Jong

Op plaats 2 vinden we een oude bekende terug. We hebben het over niemand minder dan Mikky Kiemeney, de prachtige vriendin van Frenkie de Jong! Mikky Kiemeney is misschien wel dé WAG van het Nederlandse voetbal op dit moment. Zelf heeft Mikky Kiemeney natuurlijk ook op hoog niveau gesport. Ze speelde hockey in de hoogste divisie van Nederland. Tegenwoordig woont ze met Frenkie de Jong in Barcelona en werkt ze vanuit daar hard aan haar eigen kledinglijn!

1

Laura Benschop is de knappe vriendin van Davy Klaassen

Op de 1e plaats van deze week staat een nieuwkomer in de top 5! Ze is een vrij onbekende WAG, maar dat neemt niet weg dat ze ontzettend mooi is. We hebben het over niemand minder dan Laura Benschop, de vriendin van Davy Klaassen. Deze prachtige blondine woont sinds een aantal jaar in Duitsland samen met haar vriend Davy Klaassen. De vriendin van Davy Klaassen is werkzaam als fotomodel en doet dit zeer succesvol. Wacht niet langer en bekijk snel alle foto’s van Laura Benschop!

De Instagram-accounts van de top 5 WAGS van oud Ajacieden

Sofi Balbi
Annekee Molenaar
Polly Parsons
Mikky Kiemeney
Laura Benschop

Een overzicht met alle Top 5’s van de week vind je hier