Wat weten we van Tugba Sahin

Er is helaas niet heel veel bekend over Tugba. We weten dat ze sinds 2007 de naam van Sahin draagt. Wat haar meisjes naam was is niet bekend. Het is tevens onduidelijk waar de twee elkaar hebben leren kennen. Of ze net als Nuri zowel de Duitse als Turkse nationaliteit heeft weten we ook niet. Tugba maakt geen gebruik van Social Media zoals Instagram, Facebook of Twitter. Gelukkig post Nuri zo nu en dan een foto van haar op zijn Instagram-account. Benieuwd naar de foto’s? Scroll dan vast verder naar beneden.

Tugba en Nuri hebben samen twee kindjes een zoontje en een dochtertje. Het stel woont op dit moment in Duitsland aangezien Nuri voor Werder Bremen speelt. Het stel heeft al in behoorlijk wat landen gewoond door de voetballoopbaan van Nuri. Ze hebben naast Duitsland in Nederland, Spanje en Engeland gewoond.

Nog meer informatie over de vrouw van Nuri Sahin

  • Nationaliteit: Turks
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Zijn in 2007 met elkaar getrouwd en hebben samen een zoontje en een dochtertje

De tekst gaat verder onder de foto’s

Meer informatie over Nuri Sahin

Nuri Sahin is geboren op 5 september 1988 in Lüdenscheid Duitsland. Op 6 augustus 2005 debuteerde hij in de Bundesliga, daarmee is hij lang een de jongste debutant geweest van de Duitse competitie. Hij deed dit bij Borussia Dortmund waar hij tussen 2005 en 2011 speelde. In het seizoen van 2007 – 2008 werd hij verhuurd aan Feyenoord. Daar speelde hij 29 wedstrijden en scoorde hij zes keer. In 2011 verruilde hij Duitsland voor Spanje. De middenvelder werd aangetrokken door de Spaanse grootmacht Real Madrid. De Koninklijke betaalde 10 miljoen euro voor hem. Een heel gelukkig huwelijk werd het helaas niet, Nuri kwam maar vier keer in actie voor Real Madrid. In 2012 werd hij zelfs verhuurd aan Liverpool maar ook daar speelde hij maar 7 wedstrijden. Een jaar later werd Sahin verhuurd aan zijn oude club Borussia Dortmund die hem in 2014 weer overnam van Real Madrid. Tussen 2014 en 2018 speelde hij 39 wedstrijden voor de Duitse topclub. Op 31 augustus 2018 betaalde Werder Bremen 1 miljoen euro voor hem. Mede door blessureleed is hij daar ook nog niet heel veel in actie gekomen.

Nog meer foto’s van de vrouw van Nuri Sahin

Helaas heeft Tugba zelf geen Instagram-account. Gelukkig heeft Nuri dat wel en post hij zo nu en dan een foto van zijn vrouw. Bekijk zijn Instagram-account voor meer foto’s van haar.

Benieuwd naar andere WAGS? Wat dacht je van Rike Nooitgedagt de vrouw van Liverpool speler Virgil van Dijk.