Ursula Santirso is de vrouw van Santi Cazorla

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Ursula Santirso en Santi Cazorla hebben samen een zoontje

Ursula en Santi zijn heel gelukkig samen met hun zoontje

Wij stellen aan je voor: Ursula Santirso de vrouw van Santi Cazorla. Ursula en Santi kennen elkaar al sinds hun 9e jaar. En zijn samen opgegroeid in dezelfde stad. Dit Spaanse stel is dolgelukkig met hun zoontje. Ursula en Santi waren samen aanwezig bij het huwelijk van Sergio Ramos en Pilar Rubio.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Alles over Santi Cazorla

Santi Cazorla werd geboren op 13 december 1984. Deze Spaanse aanvallende middenvelder vergaarde zijn grote bekendheid in de tijd dat hij actief was bij Arsenal. Deze kleine stylist begon zijn carrière bij de club waar hij momenteel weer onder contract staat, Villareal CF. Na een aantal Spaanse clubs te hebben gediend liet Santi het zonnige Spanje achter zich en vertrok hij naar het koude Engeland. Hij ging in Londen spelen bij de prachtige club Arsenal. Wat deze kleine man bij Arsenal allemaal voor geweldige acties heeft laten zien is fantastisch.

Met zijn tweebenigheid kon hij elke aanvaller bedienen en zijn afstandsschot was was van een andere planeet. Helaas heeft Santi ook te kampen gehad met hele nare blessures en leek zijn carrière er op een bepaald moment ook op te zitten. Gelukkig is het Santi Cazorla toch gelukt te herstellen van zijn blessure en speelt hij momenteel weer bij de club waar het allemaal voor hem begon, Villareal CF. Hier kunnen ze nog genieten van Santi Cazorla, die toch wel in de herfst van zijn carrière zit.

Wil jij nou nog meer zien van Jennifer Rueda? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!