Valentina Pavlovsky is de knappe vriendin van Marcos Senesi

Sinds 2019 woont Valetina samen met haar vriend in Nederland. Dat komt natuurlijk omdat Marcos in Nederland voetbalt. Het was voor haar een best grote omschakeling. Met name het weer was iets waar ze aan moest wennen. Ze heeft doordat ze nu in Europa werkt ook minder werk. Ze stond namelijk ingeschreven bij een Argentijns Modellen bureau. Ze is erg actief op Social Media. Vooral op Instagram post ze regelmatig foto’s van zichzelf en natuurlijk haar vriend. Benieuwd? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Marcos Senesi

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden:Is geboren in Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië

De tekst gaat verder onder de foto’s

Marcos Senesi is speler van Feyenoord

De Argentijnse club San Lorenzo spelend in de hoogste divisie van dat land ontving in de zomer van 2019 7 miljoen euro voor de centrale verdediger. Hij speelde tussen 2016 en 2019 51 officiële duels voor ze. Hij wist echter geen prijzen met ze te winnen. Senesi had een wat moeilijke start bij Feyenoord maar wist zich na enige tijd toch in de basis te spelen. Senesi is nog niet uitgekomen voor zijn vaderland maar als hij deze lijn doorzet zal het een kwestie van tijd zijn voor die wordt geselecteerd.

 

Nog meer foto’s van de vriendin van Marcos Senesi

Wil je niets missen van Valentina Pavlovsky? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

 

Benieuwd naar nog meer WAGS uit Argentinië? Bekijk dan de pagina met een overzicht van alle Argentijnse WAGS op deze website. Je vindt hier bijvoorbeeld Antonella Roccuzzo de vrouw van Messi.