Valeria Juan de knappe vrouw van Ever Banega

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Valeria Juan is de vrouw van Ever Banega. Ze hebben samen 2 dochters.

Valeria en Ever hebben samen twee dochters

Wij stellen aan je voor: Valeria Juan, de Argentijnse vrouw van Ever Banega. Dit Argentijnse stel is op dit moment woonachtig in Sevilla. Ze zijn de trotse ouders van hun twee dochters. Valeria Juan de vrouw van Ever Banega gaat veel om met de vrouwen van andere Argentijnse spelers. Zo waren ze samen bij het huwelijk van Lionel Messi aanwezig. Valeria is niet actief op social media, toch hebben wij een aantal foto’s van deze WAG op onze site staan. Bekijk ze snel hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Middenvelder Ever Banega

Ever Banega komt uit dezelfde stad als waarin Lionel Messi is geboren. Deze kleine Argentijnse middenvelder werd geboren op 29 juni 1988. Banega heeft een prachtige lijst van grote clubs op zijn cv staan. Maar hij begon zijn loopbaan zoals zovele in eigen land bij Boca Juniors. Bij deze club maakte Banega ook zijn debuut in het senioren voetbal. En het was al snel duidelijk dat deze man over verschrikkelijk veel talent beschikte.

Ook de clubs uit Europa was dit uiteraard opgevallen. In 2008 maakte hij dan ook de oversteek naar Europa. Hij ging aan de slag bij Valencia CF, dat 18 miljoen euro voor hem betaalde. In de 10 jaren daarna heeft Banega nog verschillende clubs in Europa gediend. Zoals bijvoorbeeld: Sevilla, Atletico Madrid en Internazionale. Op dit moment komt Ever Banega uit voor Sevilla, maar er gaan geruchten dat hij deze zomer een transfer naar de zandbak gaat maken.

Wil jij nou nog meer zien van Jennifer Valeria Juan? Ga dan snel naar de Instagram van Ever Banega voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!