Vanessa Kampl is de vriendin van Kevin Kampl

Helaas maakt Vanessa geen gebruik van Social Media als Instagram of Facebook. Haar vriend Kevin gelukkig wel. Op het Instagram-account van hem staan echter maar weinig foto’s van zijn vriendin. Ze weet het goed voor elkaar te krijgen om niet in de spotlights te komen. Of dat haar intentie is weten we niet. Het enige wat verder over haar bekend is, is dat ze samen twee kinderen hebben. Benieuwd naar de foto’s van de Sloveense? Scroll dan door naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Kevin Kampl

  • Nationaliteit: Sloveens
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Vanessa en Kevin hebben samen twee kindjes

De tekst gaat verder onder de foto’s

Kevin Kampl is speler van RB Leipzig

Bayer 04 Leverkusen ontving 31 augustus 2017 20 miljoen voor de centrale middenvelder. Hij speelde 53 wedstrijden voor de club. Daarvoor heeft hij ook nog voor heel veel andere clubs gespeeld. Zo speelde hij onder andere ook nog voor Borussia Dortmund en Red Bull Salzburg. Bij zijn huidige werkgever staat de teller inmiddels op meer dan 50 wedstrijden. Hij wist het ook voor elkaar te krijgen om een aantal belangrijke doelpunten te maken. In Oostenrijk bij Red Bull Salzburg wist hij vier prijzen te pakken. Twee keer won hij het landkampioenschap van Oostenrijk en hij pakte twee keer de beker. Kevin Kampl is geboren in Duitsland maar kwam uit voor Slovenië. Tussen 2012 en 2018 speelde hij 28 wedstrijden. Hij scoorde 2 keer namens Slovenië.

 

Mis niets van Vanessa Kampl

Als je niets wil missen van vrouw van Kevin Kampl kan je het beste deze pagina goed in de gaten houden. Deze wordt namelijk regelmatig voorzien van die nieuwste informatie en foto’s.

 

Benieuwd naar nog veel meel WAGS? Bekijk eens die sitemap voor een goed overzicht. Je kan natuurlijk ook altijd de handige zoekfunctie gebruiken.