Vanessa Martins is de vrouw van Willian

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Heeft een eigen bedrijf
  • Bijzonderheden: Vanessa Martins en Willian zijn in 2011 met elkaar getrouwd en hebben een tweeling

Meer over de vrouw van Willian

Vanessa Martins heeft een eigen bedrijf genaamd WV AGENCY. In de bio van het Instagram-account van WV AGENCY is te zien dat ze zich met de volgende zaken bezig houden: Connecting Brands, Branding Strategy en Social Media. Op de Instagram pagina lijkt het vooral om Willian te gaan. Of ze veel tijd voor haar onderneming heeft of het meeste werk uitbesteed is de vraag. Vanessa Martins en Willian hebben namelijk een tweeling.

 

De tekst gaat verder onder de foto’s

Willian speler van Chelsea

De geboren Braziliaan maakte veel indruk bij Chelsea toen hij speelde voor Shakhtar Donetsk uit Ukraine. Echter werd hij in de winter van 2013 door het Russische Anzhi voor hun ogen weggekaapt. 35 miljoen betaalde de Russische club voor de buitenspeler. Een half jaar later probeerde Chelsea Willian los te weken bij Anzhi. Voor 35.5 miljoen maakte hij uiteindelijk in de zomer van 2013 de overstap naar de Engelse Club. Hij pakte met Chelsea al meerdere prijzen. Hij won onder andere twee keer de Premier League en eenmaal de UEFA Cup.

 

Meer foto’s van de vrouw van Willian

Wil je meer foto’s zien van Vanessa Martins? Bekijk dan haar Instagram-account.

 

Benieuwd naar meer Braziliaanse WAGS? Klik hier voor een een overzicht. Je vindt hier bijvoorbeeld de vrouw van Real Madrid ster Marcelo, Clarice Alves