Vanja Bosnic de vrouw van Real Madrid ster Luka Modric

  • Nationaliteit: Kroatisch
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Zaakwaarnemer
  • Bijzonderheden: Vanja Bosnic is naast de vrouw van Luka Modric, ook zijn zaakwaarnemer.

Vanja Bosnic is ook de zaakwaarnemer van Luka Modric

Vanja Bosnic is de vrouw van Real Madrid middenvelder Luka Modric. Naast de vrouw van, is Vanja ook de zaakwaarnemer van de Kroaat. Vanja werkte bij hetzelfde kantoor dat de zaken voor Modric regelde bij zijn transfer naar de Spurs. Via via kwam Modric in contact met Vanja, waarna hij als een blok voor haar viel. Sinds 2010 mag Vanja zich de vrouw van noemen. Het stel is de gelukkige ouders van dochter Ema en zoon Ivano

De tekst gaat verder onder de foto’s

Vanja is niet actief op social media

In tegenstelling tot haar man, is Vanja niet actief op social media. Modric heeft een grote fanbase met in totaal meer dan 17 miljoen volgers op Instagram.

Modric mogelijk in de MLS aan de slag

Luka Modric is niet langer onomstreden bij Real Madrid. De inmiddels 34 jarige Kroaat is voor voetbal begrippen natuurlijk ook niet de jongste meer. Zijn fluwelen techniek heeft hij uiteraard nog steeds. De winnaar van de Ballon d’Or in 2018 heeft tegenwoordig wat meer rust nodig, en kampt met wat meer pijntjes dan vroeger het geval was. In de afgelopen weken doen steeds vaker de geruchten de ronde dan Modric richter de MLS gaat vertrekken. In de Amerikaanse competitie bouwen vaker topspelers hun carrière af en worden daar altijd zeer goed voor betaald.

Wil jij nou nog meer zien van Vanja Bosnic? Ga dan snel naar de Instagram van Luka Modric Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Wij geven altijd graag een leuke suggestie om meer WAGS op onze site te ontdekken. Kijk daarom eens op de PAGINA van de volgende WAG!