Victoria Beckham de wereldberoemde vrouw van David Beckham

Hier is waarschijnlijk één van de beroemdste WAGS aller tijden, namelijk Victoria Beckham! Deze oud Spice Girl is natuurlijk getrouwd met niemand minder dan de levende legende David Beckham. Dit moet toch wel HET glamour koppel van de afgelopen twee decennia zijn.

De tekst gaat verder na de foto’s

  • Nationaliteit: Brits
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model, zangeres, ondernemer
  • Bijzonderheden: Is natuurlijk getrouwd met David Beckham

Victoria Beckham werd beroemd met de Spice Girls

Victoria vergaarde haar bekendheid uiteraard met de Spice Girls. Deze immens populaire meidengroep zijn toch wel iconisch voor de jaren 90. Met hits als Stop, Wannabe en Mama, maakte ze hit na hit. Alle jonge meisjes uit die tijd wilde één van hun zijn, en had wel een poster van de Spice Girls op haar kamer hangen.

Zo bleef Victoria ook niet onopgemerkt voor voetbal legende David Beckham. En trouwde het stel uiteindelijk in 1999 en kregen ze samen drie zoons en één dochter.

Waar het met de zang carrière van Victoria in 2001 op een einde liep, na het uiteenvallen van de Spice Girls. Ging het manlief wat meer voor de wind met zijn voetbal carrière. Zo beleefde hij uiterst succesvolle jaren bij een aantal van de grootste clubs ter wereld. Om er maar een aantal te noemen: Manchester United, Real Madrid, AC Milan, Paris Saint-Germain en LA Galaxy.
Victoria richte zich na haar zang carrière meer op mode en visagie. Zo heeft ze een zeer succesvolle kleding merk opgericht en is ze haar eigen cosmeticalijn gestart.

Wat mooi om te zien is is dat David en Victoria zich tegenwoordig enorm inzetten voor goede doelen en proberen ze waar mogelijk mensen te helpen die het minder hebben dan zij zelf.

Wil jij nou nog meer zien van Victoria Beckham? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar een andere leuke WAG? Dan is deze WAG van eigen bodem misschien wel wat voor je!