Victoria Koblenko is de vrouw van Evgeniy Levchenko

De vrouw van Evgeniy Levchenko is Victoria Koblenko. Deze uit Oekraïne afkomstige WAG werd in Nederland bekend vanwege haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. In deze soapserie vertolkte ze de rol van Isabella Kortenaer. Daarnaast speelde de actrice in films als Costa, American Dreams, The Paradise Suite en nog vele andere. Victoria Koblenko speelde ook in enkele bekende Nederlandse series, denk daarbij aan: Van God los, Meiden van de Wit en Feuten. Maar Victoria Koblenko is zeker meer dan alleen actrice. In 2008 ronde ze haar studie Politicologie af aan de Universiteit van Leiden. Vanwege haar opleiding en afkomst schoof ze diverse malen aan bij talkshows wanneer het ging over Rusland en Oekraïne.

Daarnaast schreef ze enkele jaren een column in het dagblad Metro en Trouw. Dat Victoria Koblenko een goed gevoel voor taal heeft blijkt wel uit het feit dat ze vloeiend Russisch, Oekraïens, Nederlands, Engels, Frans en Duits spreekt.

Meer informatie over Victoria Koblenko

  • Nationaliteit: Oekraïense
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Actrice
  • Bijzonderheden: Werd bekend vanwege haar rol in GTST

Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko

In 2003 kregen Victoria en Evgeniy een relatie, waarna ze een jaar later in het huwelijksbootje stapte. De relatie van het stel liep in 2008 op de klippen en scheiden van elkaar. Toch kwam het koppel jaren later weer terug bij elkaar en gaven ze elkaar in 2015 opnieuw het jawoord. Een jaar later, in 2016 werden zij de trotse ouders van hun zoontje Kiy.

Ben jij benieuwd naar de prachtige vrouw van Evgeniy Levchenko? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Oud-voetballer Evgeniy Levchenko

Evgeniy Levchenko is een voormalig voetballer die het grootste gedeelte van zijn carrière in Nederland speelde. In 1996 werd hij door Vitesse naar Nederland gehaald. Tijdens zijn eerste periode in Arnhem kwam hij slechts tweemaal in actie voordat hij vertrok naar Helmond Sport. Na Helmond Sport speelde de in Oekraïne geboren Levchenko in Nederland nog voor SC Cambuur, Vitesse, Sparta Rotterdam, FC Groningen en Willem II. Zijn meest succesvolle periode in Nederland kende hij bij FC Groningen. Voor deze club kwam hij ruim 90 wedstrijden in actie.

In juli 2011 ging Levchenko een avontuur in Australië aan en tekende een contract bij Adelaide United. Helaas werd dit geen succesvol huwelijk en besloten beide partijen na één seizoen uit elkaar te gaan. In januari van 2014 kondigde Levchenko aan zijn voetbalcarrière te beëindigen. Tegenwoordig is hij regelmatig op televisie te zien als voetbal analist.

Wil jij nou nog meer zien van Victoria Koblenko? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Elise van der Horst de knappe vriendin van Hedwiges Maduro. Bekijk haar snel op de volgende pagina!