Viktoria Varga is de vriendin van Graziano Pellè

De vriendin van Graziano Pellè is Viktoria Varga. Viktoria Varga is geboren in het Hongaarse stadje Györ. Al op jonge leeftijd wordt Viktoria ontdekt als model en tekent ze een contract bij een Hongaars modellenbureau. Haar carrière komt vanaf dat moment in een stroomversnelling. Ze doet grote modeshows en siert de covers van diverse tijdschriften. Viktoria Varga verhuisd al snel naar Milaan, de modehoofdstad van de wereld. Hier tekent ze een contract bij een internationaal gerenomeerd modellenbureau. Ze staat model voor de grote merken der aarde en bevind zich in het middelpunt van de modewereld.

Viktoria Varga reist de hele wereld over vanwege haar werk en komt zo op de meest prachtige plekken van de aarde. Dit alles laat ze haar volgers graag via social media zien. Inmiddels volgen z’n 470.000 mensen Viktoria op Instagram. En genieten zij van haar schoonheid en haar prachtige reizen.

Meer informatie over de vriendin van Graziano Pellè

  • Nationaliteit: Hongaars
  • Geboortedatum: 15-06-1991
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Heeft sinds 2012 een relatie met Graziano Pellè

Viktoria en Graziano

In november 2012 kregen Graziano en Viktoria een relatie. De Hongaarse gaf zich niet zomaar over aan Graziano Pellè en liet de Italiaan goed zijn best doen om haar hart te veroveren. Inmiddels is het stel alweer acht jaar samen en reizen ze samen de hele wereld over. Is het niet vanwege de carrière van Viktoria dan wel voor de loopbaan van Graziano!

Ben jij benieuwd naar de knappe vriendin van Graziano Pellè? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Oud Feyenoord speler Graziano Pellè

De meeste van jullie zullen Graziano Pellè wel kennen. Is het niet van AZ dan waarschijnlijk wel van zijn tijd bij Feyenoord. Graziano Pellè werd geboren op 15-07-1985 in Italië. Voordat hij in 2007 bij AZ terecht kwam speelde hij voor een aantal kleinere Italiaanse clubs. Bij AZ heeft Graziano niet zijn succesvolste periode uit zijn carrière beleefd. Hij kwam moeilijk tot scoren en dit kwam hem op veel kritiek te staan. Uiteindelijk vertrok hij naar het Italiaanse Parma.

Graziano Pellè en Feyenoord

Feyenoord huurde Graziano voor het seizoen 2012/2013 van Parma. Waar het scoren hem voor AZ moeilijk afging scoorde hij voor Feyenoord de ene na de andere goal. En eindigde hij dat seizoen met 27 doelpunten in 29 wedstrijden. Op 5 januari 2013 nam Feyenoord Pellè dan ook definitief over van Parma voor een bedrag van 3 miljoen euro. Ook in zijn tweede seizoen voor Feyenoord scoorde hij aan de lopende band en werd op deze manier één van de publiekslievelingen. Tijdens de transferzomer van 2014 maakte Graziano de overstap naar het Engelse Southampton. Deze club betaalde maar liefst 10 miljoen euro aan Feyenoord.

De verdere carrière van Graziano Pellè

Pellè was twee seizoenen actief bij Southampton en deed het zeer verdienstelijk in Engeland. In totaal kwam hij 68 keer in actie voor de club en scoorde daarin 23 keer. In juli 2016 ging Graziano Pellè een zeer lucratief avontuur aan in China. Hij tekende een contract bij Shandong Luneng en ging in 2.5 jaar een bedrag van 25 miljoen euro verdienen.

Wil jij nou nog meer zien van Viktoria Varga? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Lorelei Taron de beroemde Argentijnse vrouw van Radamel Falcao. Bekijk haar snel op de volgende pagina!