Vittoria Repetto is de leuke vriendin van Lucas Torreira

Dat Vittoria een goed stel hersenen heeft is wel duidelijk. De Italiaanse studeert namelijk psychologie. In de tijd dat Lucas bij Sampdoria speelde leerde hij zijn vriendin kennen. Waar dat precies was is niet duidelijk. Haar 22.000 volgers op Instagram zullen vast jaloers zijn. In haar tijdlijn is zien dat ze al heel wat plekken op de aarde gezien heeft. Aruba, Brazilië en Frankrijk zijn een paar landen waar het stel al is geweest.

 

Meer over de vriendin van Lucas Torreira

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Psychologie student
  • Bijzonderheden: Vittoria en Lucas Torreira leerde elkaar kennen in Italië

De tekst gaat verder onder de foto’s

Lucas Torreira speelt bij Arsenal

Voordat Torreira naar Arsenal kwam speelde hij voor het Italiaanse Sampdoria. Laatste genoemde ontving 28,65 miljoen euro in de zomer van 2018 voor de middenvelder. Inmiddels heeft de Uruguayaan al meer dan 50 wedstrijden mogen spelen voor de club uit noord Londen. In 2018 debuteerde hij voor Uruguay. Hij mocht al meer dan 20 keer in het shirt van zijn vaderland spelen. Op het veld staat hij onder andere met Suarez en Cavani. Niet slecht om met twee wereldspitsen samen te mogen spelen.

 

Meer foto’s van de vriendin van Lucas Torreira

Kan je geen genoeg krijgen van Vittoria Repetto? Bekijk dan eens haar Instagram-account.

 

Een overzicht met alle Italiaanse WAGS op deze site vind je hier. Je treft hier bijvoorbeeld Michela Persico de vriendin van Daniele Rugani.