Vlada Sedan de knappe blonde vriendin van Oleksandr Zinchenko

  • Nationaliteit: Oekraïense
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: TV Presentatrice en model
  • Bijzonderheden: Oleksandr en Vlada gaan binnenkort trouwen.

Wie is Vlada Sedan

Net als haar vriend Oleksandr Zinchenko heeft Vlada een erg druk leven. Ze is naast model ook nog sportpresentatrice. Ze heeft in haar carrière al grote namen mogen interviewen. Denk daarbij aan Cristiano Ronaldo en Andrij Sjevtsjenko. Tevens werkt ze vaak samen met Evgeniy Levchenko oud speler van onder andere FC Groningen en Vitesse. Op het Instagram account van de vriendin van Oleksandr Zinchenko is tevens te zien dat ze graag op reis gaat. Daarnaast is ze ook vaak bij voetbalwedstrijden te vinden.

 

De tekst gaat verder onder de foto’s

Oleksandr Zinchenko verhuurd aan PSV

Van 2016 tot 2017 heeft Oleksandr Zinchenko voor PSV gespeeld. De linksback werd verhuurd door Manchester City, de grootmacht uit Engeland. Na een jaar goed te hebben gespeeld bij PSV is hij teruggegaan naar Engeland. Inmiddels heeft hij een aantal wedstrijden mogen spelen voor de Cityzen. Een vaste basisplaats heeft hij nog niet weten te bemachtigen. De vraag is of de vriendin van Oleksandr Zinchenko en hij elkaar veel zien. Ze hebben namelijk allebei een drukleven. Op de foto’s van haar Instagram account is wel te zien dat de twee erg gelukkig zijn samen.

 

Meer over Vlada Sedan

Wil je niets missen over de knappe blondine? Houdt dan deze pagina regelmatig in de gaten aangezien deze vaak geüpdate wordt.

 

Je vindt hier uiteraard nog veel meer WAGS! Wat dacht je van de vriendin van Matthijs de Ligt, Annekee Molenaar.