Wie is de vriendin van Naci Unuvar?

Wij stellen aan je voor: de vriendin van Naci Unuvar. Helaas is er weinig bekend over deze jongedame. De twee worden zelden tot nooit publiekelijk samen gezien. We moeten het helaas dan ook doen maar één enkele foto, welke op de Instagram pagina van Naci Unuvar staat. Het stel is hier te zien terwijl ze samen in de auto zitten. De foto is ook al bijna twee jaar oud. Hier uit kunnen we concluderen dat ze toch al enige tijd een koppel vormen.

De toekomst van Naci Unuvar en zijn vriendin

Naci Unuvar staat pas aan het begin van zijn carrière, maar de toekomst ziet er veelbelovend uit voor hem. Naarmate de populariteit rondom Naci Unuvar zal toenemen zal dit ook voor de aandacht voor zijn vriendin gelden. In de toekomst zullen we dus zeker updates krijgen over wie de vriendin van Naci Unuvar precies is. En wie weet zien we hier wel de nieuwe Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney van de toekomst. Blijf deze site dan ook zeker in de gaten houden voor updates over deze tot nu toe mysterieuze dame.

Informatie over de vriendin van Naci Unuvar

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Blijft graag uit de media

Ben jij nieuwsgierig naar deze WAG? Bekijk hier beneden dan snel haar foto!

De tekst gaat verder onder de foto’s

De voetballer Naci Unuvar

Naci Unuvar is geboren in Zaandam op 16 juni 2003. In 2011 kwam hij in de jeugdopleiding van Ajax terecht. Hij ontwikkelde zich erg goed in de jeugd van de Amsterdammers en heeft inmiddels zijn debuut voor het eerste elftal gemaakt. Zijn debuut maakte Naci Unuvar op 13 december 2019 in de bekerwedstrijd tegen SV Spakenburg. Hij scoorde in deze wedstrijd zelfs een penalty en werd hierdoor de jongst scorende debutant voor Ajax ooit! In mei van 2019 won Naci Unuvar de Abdelhak Nouri Trofee. Deze trofee wordt uitgereikt aan het grootste talent uit de jeugdopleiding van Ajax. Naci Unuvar tekende in mei 2019 zijn profcontract bij Ajax en ligt vast tot medio 2022.

Jeugdinternational van Nederland

Naast Ajax speelt Naci Unuvar ook voor de Nederlandse jeugdelftallen. Hij kwam al uit voor Nederland -15, Nederland -16, Nederland -17 en Nederland -18. Het is dan ook niet de vraag of we hem ooit in het grote Oranje gaan zien, maar wanneer we hem daarin gaan zien!

Welke prijzen won Naci Unuvar?

– 1e plaats op het EK 2019 met het Nederlands elftal onder 17
– Abdelhak Nouri Trofee in 2019 voor grootste Ajax talent in de jeugdopleiding

Naci Unuvar in de media

www.goal.com (Naci Ünüvar: leider van een nieuwe generatie toptalenten bij Ajax)
www.vi.nl (Ajax breekt contract Ünüvar open)
www.telegraaf.nl (Naci Ünüvar en Devyne Rensch verlengen contract bij Ajax)

Meer weten over de vriendin van Naci Unuvar?

Wil jij nou nog meer zien van de vriendin van Naci Unuvar? Ga dan snel naar zijn Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Bekijk nog meer WAGS!

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Kate Wright de prachtige vrouw van Rio Ferdinand. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!