Dit is de leuke vriendin van Ajax speler Naci Unuvar

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Blijft graag uit de media

De vriendin van Ajax talent Naci Unuvar

Wij stellen aan je voor: de vriendin van Naci Unuvar. Helaas is er weinig bekend over de vriendin van Naci Unuvar en moeten we het doen met alleen foto’s. Wel kunnen we vertellen dat dit jonge stel al een aantal jaren bij elkaar is. Naci Unuvar staat nog aan het begin van zijn carrière, maar de toekomst ziet er veelbelovend uit voor hem. Naarmate de populariteit rondom Naci Unuvar zal toenemen zal dit ook voor de aandacht voor zijn vriendin gelden. In de toekomst zullen we dus zeker updates krijgen over wie de vriendin van Naci Unuvar precies is. En wie weet zien we hier wel de nieuwe Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney van de toekomst. Blijf deze site dan ook zeker in de gaten houden voor updates over deze tot nu toe mysterieuze dame.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Het Ajax talent Naci Unuvar

Naci Unuvar is geboren in Zaandam op 16 juni 2003. In 2011 kwam hij in de jeugdopleiding van Ajax terecht. Hij ontwikkelde zich erg goed in de jeugd van de Amsterdammers en heeft inmiddels zijn debuut voor het eerste elftal gemaakt. Zijn debuut maakte Naci Unuvar op 13 december 2019 in de bekerwedstrijd tegen SV Spakenburg. Hij scoorde in deze wedstrijd zelfs een penalty en werd hierdoor de jongst scorende debutant voor Ajax ooit! In mei van 2019 won Naci Unuvar de Abdelhak Nouri Trofee. Deze trofee wordt uitgereikt aan het grootste talent uit de jeugdopleiding van Ajax. Naci Unuvar tekende in mei 2019 zijn profcontract bij Ajax en ligt vast tot medio 2022.

Jeugdinternational van Nederland

Naast Ajax speelt Naci Unuvar ook voor de Nederlandse jeugdelftallen. Hij kwam al uit voor Nederland -15, Nederland -16, Nederland -17 en Nederland -18. Het is dan ook niet de vraag of we hem ooit in het grote Oranje gaan zien, maar wanneer we hem daarin gaan zien!

Wil jij nou nog meer zien van de vriendin van Naci Unuvar? Ga dan snel naar zijn Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Kate Wright de prachtige vrouw van Rio Ferdinand. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!