Dit is de vriendin van Razvan Marin

  • Nationaliteit: Roemeens
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Studeert geneeskunde
  • Bijzonderheden: In haar vrije tijd gaat ze gaan op reis daarnaast houdt ze erg van shoppen

 

Wat weten we nog meer van de vriendin van Razvan Marin

Wat de echte naam van de vriendin van Razvan Marin is weten we niet. Op Instagram gaat ze schuil onder de naam Crinnac. In haar bio op Instagram en op foto’s is te zien dat de geneeskunde studeert in Boekarest. Dit doet ze aan de Carol Davila University of Medicine and Pharmacy in laatstgenoemde stad. Echter is het ook bekend dat ze graag op reis gaat en van shoppen houdt. De Instagram pagina van de vriendin van Razvan Marin staat immers vol met foto’s van bijzondere plekken waar ze is geweest.

 

De tekst gaat verder onder de foto’s

Razvan Marin aangekocht door Ajax

De Roemeense middenvelder heeft Standard Luik in de zomer van 2019 ingeruild voor Ajax. Ajax heeft 12,5 miljoen euro voor hem betaalt. Naast speler van Ajax is hij ook International van het Roemeense elftal. Helaas is Marin tot op heden nog niet veel aan spelen toegekomen maar de concurrentie bij Ajax op het middenveld is natuurlijk moordend. Als hij dadelijk gewend is zal het vast goed komen met hem.

 

Een van de concurrenten van Marin is natuurlijk Donny van de Beek. Check hier de vriendin van Donny van de Beek, Estelle Bergkamp, dochter van… natuurlijk Dennis Bergkamp.