Wahiba Ribéry is de spontane vrouw van Franck Ribéry

Al in 2004 gaven Wahiba en Franck elkaar het jawoord. De twee hebben samen inmiddels vier prachtige kinderen en wonen in Italië. Ze zijn in 2019 verhuist van het Duitse München naar Florence aangezien Franck ging spelen voor ACF Fiorentina. Op haar Instagram-account zijn geen foto’s van haar te vinden. Ze post alleen foto’s van haar man en haar kinderen. Tevens zijn er veel foto’s te zien over de Islam. Zowel Franck als Wahiba zijn moslims. Zo zijn er bijvoorbeeld foto’s van de Ramadan en het Suikerfeest te zien. Benieuwd naar foto’s van Wahiba? Scroll dan vast verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van Franck Ribery

  • Nationaliteit: Algerijns
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Hebben samen vier kinderen

De tekst gaat verder onder de foto’s

Franck Ribéry verruilt Bayern München voor ACF Fiorentina

Maar liefst 273 wedstrijden speelde de aanvaller voor de Duitse club Bayern München. Hij scoorde 86 keer voor ze en kende grootste successen met de club. Hij won 9 keer de Bundesliga met die Rekordmeister. Tevens won hij 6 keer de Duitse beker met ze, de Champions League, de Duitse super cup, de Duitse League cup, FIFA club World cup en de UEFA Super cup. In 2008 werd Ribery verkozen tot Europees voetballer van het jaar. Hetzelfde jaar werd hij ook uitgeroepen tot beste speler van de Bundesliga. In 2019 verliet Franck Ribéry na 12 jaar de club waar hij al die successen boekte. ACF Fiorentina nam hem transfervrij over van de Duitse club. Tussen 2006 en 2014 speelde Ribery ook 81 wedstrijden voor Frankrijk en scoorde 16 keer.

Nog meer foto’s van de vrouw van Franck Ribéry.

Op het Instagram-account van Wahiba staan helaas geen foto’s van haar. Op het Instagram-account van Franck gelukkig wel. Benieuwd naar nog meer foto’s van haar? Neem dan daar snel een kijkje.

Ben je benieuwd naar andere WAGS?. Wat dacht je bijvoorbeeld van Mikky Kiemeney de vriendin van Frenkie de Jong.