Wanda Nara de vrouw van Mauro Icardi

Heeft deze WAG nog een introductie nodig? Wanda Nara, welke voetbal liefhebber heeft nog nooit een verhaal over haar gelezen. Deze dame is natuurlijk niet alleen de vrouw, maar ook de zaakwaarnemer van Icardi.

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model, tv presentatrice, spelers makelaar
  • Bijzonderheden: Wanda Nara is een Argentijnse media-persoonlijkheid, voetbalagent, showgirl, televisiepresentator en model. Ze trouwde in 2014 met Mauro Icardi, haar klant en een profvoetballer.

Van 2008 tot 2013 was Wanda getrouwd met de Argentijnse voetballer Maxi Lopez, en tevens vriend van Mauro Icardi. Met Maxi Lopez heeft ze drie kinderen gekregen. Volgens Maxi Lopez is Wanda vreemd gegaan waarna het stel uit elkaar is gegaan. Uiteindelijk is Wanda vlak na haar scheiding met Mauro getrouwd en hebben ze twee kinderen gekregen samen.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Een van de meest beruchte WAGS

Tijdens de onderhandelingen voor een nieuw contract van Icardi bij Internazionale liet Wanda blijken een pittige dame te zijn. Zo stond Icardi maanden langs de kant vanwege het stroef verlopen van de onderhandelingen. Na een soap van een aantal maanden is Icardi vertrokken naar de Franse hoofdstad. We moeten toegeven dat sinds Icardi bij PSG speelt het rustig is rondom Wanda en hem. Voor hoe lang dat zal duren durven we niet te zeggen. Want het lijkt erop dat wanneer Wanda iets niet zint, je je borst nat kan maken. Wij houden het daarom ook graag bij het kijken naar haar prachtige foto’s. Want dat het een prachtige vrouw is staat buiten kijf.

Naast zaakwaarnemer is Wanda ook een tv persoonlijkheid en model. Bekijk daarom ook snel haar Instagram pagina.

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de vriendin van Cristiano Ronaldo misschien wel wat voor je!