Winonah de Jong is de prachtige vrouw van Nigel de Jong

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Actrice en kleding designer
  • Bijzonderheden: Wordt gezien als een echt mode icoon

Winonah en Nigel trouwde in 2004

Winonah de Jong is de vrouw van Nigel de Jong. Deze zeer ambitieuze WAG staat al jaren aan de zijde van Nigel de Jong. Winonah is een echte alleskunner, zo ontwerpt ze kleding en runt haar eigen bedrijf daarin en daarnaast acteert ze ook nog eens. Alsof ze het nog niet druk genoeg heeft, is ze natuurlijk ook nog moeder van hun twee kinderen. Winonah de Jong wordt gezien als een echte kenner van mode en is loopt vaak voorop wat trends betreft. Nigel en Winonah zijn al ontzettend lang bij elkaar en gaven elkaar in 2004 het ja-woord. Bekijk nu snel de mooie foto’s van de vrouw van Nigel de Jong!

De tekst gaat verder onder de foto’s

De bikkelharde speler Nigel de Jong

Nigel de Jong, wie kent deze man nou niet. Is het niet van één van de topclubs die hij gediend heeft, dan is het wel van zijn legendarische trap op de borst van Xabi Alonso tijdens de WK finale van 2014! Één van zijn bijnamen is dan ook niet voor niets The Karate kid. Nigel de Jong is een echte Amsterdammer die in 1993 in de jeugdopleiding van Ajax terecht kwam. Op 19 oktober van 2002 maakte Nigel zijn debuut in het eerste van Ajax. Tijdens zijn jaren in Amsterdam werd De Jong éénmaal kampioen met Ajax. Dit was natuurlijk nog maar het begin van de imposante carrière die Nigel de Jong zou hebben.

Hij speelde namelijk niet voor de minste clubs om het maar even zo te zeggen. We hebben het dan over namen als: Hamburger SV, Manchester City, AC Milan, LA Galaxy, Galatasaray SK, FSV Mainz 05, Al-Ahli en zijn huidige club Al-Shahania. Nigel de Jong zit inmiddels in de diepe herfst van zijn carrière en zal waarschijnlijk over niet al te lang afscheid nemen als speler van het betaalde voetbal. Maar man oh man wat een heerlijke voetballer is Nigel de Jong toch altijd geweest!!!

Wil jij nou nog meer zien van Winonah de Jong? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!