Xenia Schipaanboord is de knappe vrouw van Leroy Fer

Heel veel is er helaas niet bekend over Xenia Schipaanboord. Helaas heeft ze haar Instagram-account op privé staan. Tevens heeft ze op haar Instagram-account nog nooit een foto gepost. Op het Instagram-account van Leroy Fer staan ook maar een foto van zijn vrouw. Benieuwd? Scroll dan verder naar beneden. Een ding weten we wel! Xenia weet het goed voor elkaar te krijgen om buiten de spotlights te blijven.

Nog meer informatie over de vrouw van Leroy Fer

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Hebben samen twee kinderen

De tekst gaat verder onder de foto’s

Leroy Fer speler van Feyenoord

In zijn jeugd kwam Fer bij Feyenoord. Hij speelde er 105 wedstrijden nadat hij vertrok naar FC Twente. Hij maakte die overstap voor 5,5 miljoen euro. Datzelfde bedrag betaalde het Engelse Norwich later ook voor hem. Hij maakte later ook nog een transfer naar QPR en Swansea. Na drie jaar in de Premier League is hij inmiddels terug bij Feyenoord. De centrale middenvelder wist voordat hij vertrok bij Feyenoord al eens de KNVB beker met de Rotterdammers te winnen.

 

Blijf up-to-date over de vrouw van Leroy Fer

Wil je niets missen van Xenia Schipaanboord? Houdt dan deze pagina goed in de gaten. Deze blijven we namelijk voorzien van de laatste info en foto’s van haar.

 

Benieuwd naar nog meer WAGS van Feyenoord? Bekijk dan deze pagina met het overzicht met Feyenoord WAGS.