Yaiza Moreno de vrouw van Mariano Diaz

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Yaiza Moreno is de vriendin van Mariano Diaz, speler van Real Madrid

Yaiza Moreno is werkzaam als model

Yaiza Moreno is de WAG van Real Madrid speler Mariano Diaz. Deze Spaanse schoonheid is houdt absoluut niet van stilzitten en timmert hard aan de weg als model. Daarnaast is ze zelfstandig ondernemer van haar eigen bedrijf Mystery. Met dit bedrijf verkoopt ze zwemkleding.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Yaiza en Mariano zijn al sinds 2012 een gelukkig koppel

Yaiza en Mariano hebben elkaar ontmoet in Madrid. Diaz maakte destijds deel uit van de jeugdopleiding van Real Madrid. Tot een echte grote doorbraak kwam het echter niet bij Real Madrid. Diaz besloot daarom richting Frankrijk te vertrekken. En ging spelen bij Olympique Lyon, de club van onze eigen Memphis Depay. Yaiza besloot Mariano uiteraard te volgen naar het Franse Lyon, en bouwde verder aan haar eigen carrière. Ook is houd ze ervan dingen te delen op haar eigen Instagram pagina. Op dit moment heeft ze zelfs een kleine 40.000 volgers op het medium.

Na de goede prestaties van Diaz bij Olympique Lyon besloot Real Madrid hem terug te kopen. Wegens een afspraak in het contract kon Madrid Diaz terugkopen voor een vooraf afgesproken prijs. Helaas heeft zijn terugkeer in Spanje nog niet voor het gewenste resultaat gezorgd. En kom Diaz mede door de goed presterende Benzema amper aan spelen toe.

Wil jij nou nog meer zien van Yaiza? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar een andere leuke WAG? Dan is deze WAG misschien wel wat voor jou!