Yolanda Cardona de vrouw van Victor Valdes

  • Nationaliteit: Colombiaans
  • Geboortedatum: 17-08-1982
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Heeft drie kinderen met Valdes

Wat weten wij over Yolanda Cardona

Yolanda Cardona is de vrouw van Victor Valdes. Deze Colombiaanse schoonheid leerde Victor Valdes in 2007 kennen via gemeenschappelijke vrienden die hen aan elkaar voorstelde. Inmiddels heeft het koppel veel meegemaakt samen en in vele landen gewoond. Ze hebben drie kinderen, twee jongens en één meisje. Na een relatie van tien jaar besloot het stel in 2017 in het huwelijksbootje te stappen. De vrouw van Victor Valdes is een zeer succesvol model. Zo stond ze o.a. op de cover van Soho Magazine en was ze het gezicht van het vodkamerk Skyy. Ben jij benieuwd naar de vrouw van Victor Valdes? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

Oud doelman Victor Valdes

De Spaanse doelman Victor Valdes werd geboren op 14 januari 1982. Hij is waarschijnlijk één van de bekendste doelmannen van de afgelopen twintig jaar. Hij doorliep de jeugdopleiding van FC Barcelona en maakte later ook furore in de hoofdmacht van de club. Victor Valdes stond maar liefst 12 seizoenen onder de lat bij de Catalanen en speelde met de grootste namen der aarde. Dit resulteerde in 3x de Champions League winnen, 2x de UEFA Super Cup en 6x kampioen van Spanje. Op 31 mei maakte Victor Valdes bekend zijn aflopende contract bij Barcelona niet te verlengen. Hij gaf als reden dat hij niet langer met de enorme druk om kon gaan.

Victor Valdes en Manchester United

Op 7 januari 2015 tekende Valdes een contract bij Manchester United, dat onder leiding stond van Louis van Gaal. Echter was zijn periode bij United alles behalve een succes. Manchester United verhuurde Victor Valdes zelfs aan Standard Luik. Met de Belgen won hij de landstitel. In juli van 2016 ging Valdes zijn laatste avontuur aan en tekende een contract bij het reeds naar de Premier League gepromoveerde Middlesbrough. Na één seizoen maakte Valdes op 17 augustus 2017 bekend een einde te maken aan zijn carrière.

International van Spanje

Victor Valdes debuteerde op 3 juni 2010 in het Spaanse elftal. Echter was Valdes nooit eerste keus in het nationale team van zijn land. Hij moest altijd een andere doelman voor zich dulden. Dit waren Pepe Reine en Iker Casillas. Toch heeft Valdes het WK 2010 en EK 2012 achter zijn naam staan. Helaas voor hem kwam hij tijdens deze toernooien niet in actie.

Wil jij nou nog meer zien van Yolanda Cardona? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Joana Sanz, de knappe vrouw van Dani Alves. Bekijk haar snel op de volgende pagina!