Yolanda Ruiz de mooie vrouw van Pepe Reina

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Voormalig model
  • Bijzonderheden: Yolanda Ruiz en Pepe Reina hebben samen 5 kinderen

Yolanda en Pepe hebben maar liefst 5 kids

Wij stellen aan je voor: Yolanda Ruiz de vrouw van Pepe Reina. Dit Spaanse stel woont sinds begin 2020 in Birmingham. Hier speelt Pepe sinds kort voor Aston Villa. Yolanda en Pepe hebben samen maar liefst vijf kinderen, namelijk drie dochters en 2 zoons. Dit stel is al erg lang bij elkaar en trouwden in 2006. Yolanda is tegenwoordig fulltime moeder maar was voorheen werkzaam als model.

De tekst gaat verder onder de foto’s

kersverse Aston Villa aanwinst Pepe Reina

Pepe Reina is voor vele van jullie een bekende naam. Deze Spaanse keeper heeft namelijk verschillende topclubs gediend. Pepe is geboren in de Spaanse hoofdstad Madrid. Hij werd geboren op 31 augustus 1982. Deze doelman komt uit de jeugd van het grote FC Barcelona. Hier doorliep hij alle jeugdelftallen en daarna nog Barca C en B, waarna hij in 2000 zijn debuut voor het eerste team van Barcelona maakte. Voor het eerste team speelde hij uiteindelijk 30 wedstrijden. Toen vertrok Pepe naar Villareal. Met Villareal bereikte Pepe zelfs de kwartfinale van de UEFA Cup. Na een aantal jaar in Spanje besloot Pepe richting Engeland te vertrekken. Hij ging bij Liverpool aan de slag. Deze move bleek een schot in de roos te zijn. Pepe stond maar liefst 9 jaar onder contract bij Liverpool en speelde meer dan 250 wedstrijden voor de club.

Een mooie lijst van clubs

Na zijn tijd bij Liverpool kwam Pepe nog voor een aantal zeer mooie clubs uit. Zo speelde hij nog voor: Napoli, Bayern Munchen en AC Milan. Sinds 2020 staat Pepe onder contract bij Aston Villa. Hier vervangt hij de geblesseerde doelman Tom Heaton.

Wil jij nou nog meer zien van Yolanda Ruiz? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!