Yoshi Janmaat de leuke vrouw van Daryl Janmaat

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Hebben samen drie kinderen

Stapte in 2008 in het huwelijksbootje

Yoshi Janmaat is de vrouw van Daryl Janmaat. Dit leuke Nederlandse stel kent elkaar al een lange tijd. In de tijd dat Janmaat nog in Nederland speelde woonde het koppel in Den Haag. Het stel bezegelde hun liefde in 2008 door met elkaar in het huwelijksbootje te stappen. Yoshi en Daryl hebben altijd al een grote kinderwens gehad. In 2012 kregen ze hun eerste kindje, zoontje Dani en in 2014 volgde hun tweede zoontje Guti. In de zomer van 2017 kregen ze nog een dochtertje. De vrouw van Daryl Janmaat blijft het liefst buiten de media. Ze geeft dan ook zelden een interview, ook is haar Instagram alleen bedoeld voor bekende van haar. WAGS AND MORE heeft toch een aantal leuke foto’s van het stel op de site staan, bekijk deze hier beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Rechtsback Daryl Janmaat

Daryl Janmaat zullen de meeste van ons wel kennen. Deze Nederlandse rechtsback werd geboren op 22 juli 1989 in Leidschendam. In 1995 kwam Daryl Janmaat in de jeugdopleiding van Feyenoord terecht, echter maakte hij via de jeugdopleiding van ADO Den Haag zijn debuut in het betaalde voetbal. Met ADO Den Haag werkte Janmaat zijn wedstrijden af in de Eerste divisie (tegenwoordig KKD). Janmaat maakte een sterke indruk in het elftal van ADO en verdiende zodoende een transfer naar SC Heerenveen. Hij tekende op 11 juli 2008 een vierjarig contract bij de Friezen. Bij SC Heerenveen maakte Daryl Janmaat ook zijn Europese debuut in de toenmalige UEFA Cup! In totaal kwam Janmaat tot 100 wedstrijden voor de Friezen.

Feyenoord

In het begin van 2012 maakte Daryl Janmaat de volgende stap in zijn carrière en vertrok transfervrij naar zijn oude club Feyenoord. De komst van Janmaat bleek meteen succesvol voor Feyenoord. Zo kwam hij in zijn eerste seizoen meteen tot vijf doelpunten. Zijn goede spel bleef niet onopgemerkt en dit resulteerde in een oproep voor het Nederlands elftal. Op 7 september 2012 maakte Janmaat zijn debuut voor Oranje in de wedstrijd tegen Turkije. Na twee seizoenen besloot Daryl Janmaat dat hij de Nederlandse competitie ontgroeid was en dat het tijd was voor een buitenlandse stap. Deze vond hij in de transfer naar Newcastle United.

Buitenlandse avontuur

Janmaat stond in Engeland meteen in de basis bij Newcastle United en maakte indruk in de Premier League. Helaas degradeerde hij na twee seizoenen met Newcastle uit de Premier League. Echter bleef het maar bij twee wedstrijden in de Championship voor Janmaat. Watford bood namelijk de mogelijkheid om terug te keren in de Premier League. Janmaat greep deze kans uiteraard met beide handen aan het vertrok bij Newcastle. Deze club hield nog wel een kleine 9 miljoen euro over aan deze transfer. Inmiddels staat Janmaat al sinds augustus 2016 onder contract bij Watford en is hij vaste waarde in het elftal.

Wil jij nou nog meer zien van Yoshi Janmaat? Ga dan snel naar de Instagram pagina van Daryl Janmaat voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld Coral Simanovich is de prachtige vrouw van Sergi Roberto. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!