Zaira Nara het knappe zusje van Wanda Nara en de ex-vriendin van Diego Forlan

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model en tv presentatrice
  • Bijzonderheden: Had een relatie van Diego Forlan

Zaira Nara heeft twee kinderen

Zaira Nara is de ex-vriendin van Diego Forlan. Daarnaast is de ook het kleine zusje van Wanda Nara, de vrouw van Argentijnse voetballer Mauro Icardi. Zaira Nara had van 2009 tot 2011 een relatie met Diego Forlan. Zaira werd al op jonge leeftijd ontdekt door modellen scouts. In 2010 eindigde Zaira Nara op de 47e plaats op de lijst van meest sexy vrouw van de wereld. Deze lijst werd samengesteld door het beroemde FHM. Op social media is Zaira ook een zeer bekende verschijning, haar Instagram pagina telt maar liefst 3,6 miljoen volgers. Bekijk hier beneden snel de mooie foto’s van Zaira!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Zaira Nara is het zusje van Wanda Nara

Zaira stond voor enkele bekende merken model. Zo stond ze model voor o.a. Gilette en fastfood keten MC Donalds. Ook pronkte ze op een aantal covers van grote modebladen. Die hierbij aan de Cosmopolitan en Women’s Health. Het eerste televisie werk wat Zaira deed was het Argentijnse tv programma Música Total. Later presenteerde ze nog La Cocina del Show. In 2011 won Zaira de Pink Soccer Ball prijs. Deze prijs is voor de mooiste voetbalvrouw van Argentinië.

Op 9 maart 2011 maakte Diego Forlan himself bekend dat hij en Zaira zouden gaan trouwen. Helaas kwam drie maanden later naar buiten dat het stel uit elkaar was gegaan. Na haar relatie met Diego Forlan had Zaira een relatie met tennisser Juan Monaco, deze relatie liep in november 2014 op de klippen. Inmiddels is Zaira dolgelukkig met acteur Jakob von Plessen. Het stel kreeg op 6 april 2016 dochtertje Malaika en op 6 februari 2020 kregen ze zoontje Viggo Silvestre.

Wil jij nou nog meer zien van Zaira Nara? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld Jessica Aidi de beeldschone vriendin van Marco Verratti. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!